Dressuurtraining en dressuurinstructie

Dankzij mijn jarenlange ervaring in het paardenvak en mijn ORUN 4 instructeursdiploma ben je bij mij aan het goede adres voor de training, het africhten en uitbrengen van je paard in de dressuursport. Ook voor instructie kun je bij mij terecht.

Basissport t/m Grand-Prix

Het is mogelijk om je paard te laten doorrijden en/of uitbrengen in de wedstrijdsport. Ik heb inmiddels met twee paarden Grand Prix gereden en met vijf paarden op Lichte Tour-niveau. Daarnaast verschijn ik regelmatig in de wedstrijdring met jonge paarden in de basissport, van L2 t/m ZZ-licht niveau. Naast KWPN’ers heb ik ook vele Friezen onder het zadel gehad. Ook voor Euro Friesian Cups, IBOP proeven of klasseringen voor het sportpredicaat en KFPS Kampioenschappen kun je bij mij terecht!

Niet alleen voor de sport, maar ook voor het opleiden van een paard ben je bij mij van harte welkom. Op een geduldige en duidelijke manier werk ik met je paard naar een hoger doel.

Enthousiaste instructie

Mijn grote ervaring in het opleiden- en uitbrengen van paarden geef ik op enthousiaste wijze door in het lesgeven. Het werken aan de basis staat centraal tijdens de lessen. Vanuit een goede basis kun je verder werken naar nieuwe doelen. Het is erg motiverend als leerlingen gemotiveerd zijn en het beste uit zichzelf en hun paard willen halen. Plezier voor zowel paard als ruiter!

Ben je geïnteresseerd in dressuurtraining of dressuurinstructie? Neem dan contact op over de mogelijkheden.