Trotse ambassadeur van ECOstyle

Nu maak je morgen! Samen de natuurlijke balans van plant en dier herstellen en behouden, zodat we onze wereld beter doorgeven aan volgende generaties. Dat is de gedachte waarmee ECOstyle al in ‘67 als eerste begon met het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten met de natuur als kennisbron. Hierbij is de zelfgenezingskracht van het lichaam belangrijk, zodat deze zich weer in balans weet te brengen dankzij de krachtige kruiden uit de natuur in te zetten.

Sinds begin 2017 ligt de focus binnen ECOstyle ook paarden en ben ik een van de trotse ambassadeurs. Niet alleen ben ik overtuigd van de goede producten van ECOstyle, ook ben ik trots ambassadeur te mogen zijn van zo’n mooi merk! Kijk voor meer informatie over de paardenproducten van ECOstyle op hun website.


Prachtige paardenfotografie

Bijna alle foto’s op mijn website zijn gemaakt door Hilde Dokter Fotografie. Ik ben dan ook erg blij met haar ondersteuning qua fotografie! Neem vooral ook een kijkje op haar website www.HildeDokter.nl.


Equishop SR

Equishop SR heeft mooie producten, hoge kwaliteit en veel mogelijkheden in op maat bestellen. Ik zou zeggen neem een kijkje op www.equishopsr.nl!

Coby Kruis Sportmassage voor uw paard

Sinds 2020 word ik gesponsord door Coby Kruis en haar bedrijf in Sportmassage voor paarden! Daar worden vooral de paarden heel blij van! Coby neemt ruim de tijd om het hele lichaam te controleren en behandelen, je ziet ze erbij genieten! En niet onbelangrijk, je merkt zeker verschil in losgelaten zijn.