Afgelopen woensdag stond voor TandArt Cadorijke (v. Lord of Loxley) en Bikita (v. Obelisk) de thuiskeuring van het KWPN op het programma. Beide merries zijn ster geworden met mooie cijfers en mooi commentaar! Op Horses.nl werd het volgende geschreven:

Twee stermerries voor Yvonne Snieder

Op de thuiskeuring een ZZ-licht merrie aangeboden die naast het sportpredicaat dressuur ook in het bezit is van het sportpredicaat springen daar zij ZZ- springen geklasseerd is. Tevens heeft de merrie in de eventingsport gelopen. Deze Cadorijke (v. Lord of Loxley) beschikt over een correct fundament en functioneel exterieur. Voor exterieur ontving zij 70 punten en voor haar stap en draf 75 punten.

De twaalfjarige Lichte Tour-merrie Bikita (v. Obelisk) is een mooi langelijnde merrie. Zij ontving 70 voor exterieur, 80 voor stap en 70 voor draf. De moeder van Bikita gaf nog twee Lichte Tour paarden Adriaan (v. Obelisk) en Fore Ever (v. Zizi Top) en het Grand Prix-paard Silver ‘n’ Brass (v. Ferro) van Arjen Teeuwissen. Deze merrie wordt net als Cadorijke uitgebracht in de sport door de subtopamazone Yvonne Snieder.