Wauw, wat een top weekend! Yvonne reisde zaterdag met TandArt Glory Days en TandArt Cadorijke af naar Assen om aan start te komen in het ZZ-Zwaar. Cadorijke debuteerde in het ZZ-Zwaar en deed het super! In beide proeven scoorde ze ruim 64% wat ook twee keer de tweede prijs betekende! Cadorijke moest nog wel haar knappe buurman TandArt Glory Days voor laten gaan, deze topper won beide proeven met ruim 64% in de eerste proef en in de tweede proef zelfs 66,63%! Helaas nog -2, doordat Yvonne de verkeerde kant op reed, anders hadden ze 67% gescoord. Bij beide paarden kreeg Yvonne heel leuk commentaar, nu verder finetunen! Yvonne was natuurlijk super tevreden:” Helemaal happy met deze kanjers onder mijn kont!”

Dressuurstal Snieder

Zondag stond voor Eclipse P&P, Cash P&P en Mersken Kyan een ritje naar Sonnega op het programma om daar aan start te komen in het ZZ-Zwaar en Lichte Tour. Ook Eclipse P&P debuteerde in deze klasse en hoe! De eerste proef liep hij heel fijn en scoorden ze 66,45%. In de tweede proef was hij wat moe, maar stond er alsnog een mooie score van 63,84% op de teller! Met deze mooie scores wonnen Yvonne en Eclipse beide proeven! Ook hier weer leuk commentaar over het vriendelijk voorstellen.

Dressuurstal Snieder

Mersken Kyan alias Frubbels heeft nog nooit zo snel een proef gelopen. ? De andere paarden verlieten de ring na het baan verkennen, en hij blies zich op! Hij was wel erg fanatiek, maar met 57,80% net iets te. 😉 Volgende keer toch maar eerst de ring uit.

Dressuurstal Snieder

Cash P&P deed ook super zijn best in de PSG! Hij liep fijn door de proef, maar had helaas wel wat foutjes. Met winst en een vierde plek heel tevreden!