Afgelopen weekend kwamen TandArt Glory Days, TandArt Cadorijke en De Mersken Gathe’s Indira vh Goorhof aan start op de Friese Kampioenschappen in het ZZ-Licht en M1 dressuur.

De Mersken Gathe’s Indira vh Goorhof mocht als eerste in het M1. Ze heeft nog maar weinig wedstrijdervaring, maar Yvonne kon een fijne proef rijden. Met een vijfde plek en een score van ruim 65% waren ze door naar de finale ’s middags! Hier was de puf er wat uit bij Indira, maar ze liep een nette proef. Ze zijn uiteindelijk zesde geworden en hebben hiermee een ticket voor het NK binnen! Ze krijgt nu een korte vakantie waarna ze weer gaan focussen voor het NK!

TandArt Glory Days kwam in het ZZ-Licht niet helemaal tot zijn recht door de toch wel slechte bodem op dat moment. Hij heeft echt zijn best gedaan en we hebben een nette proef kunnen rijden. Helaas eindigden ze net op de zesde plek, terwijl vijf combinaties kür mochten rijden. Helaas…

Dressuurstal Snieder
TandArt Cadorijke had in het ZZ-Licht hele mooie stukken, maar had helaas net wat teveel foutjes door spanning. Van de jury kregen ze wel positief commentaar over haar kwaliteiten, leuk!
Dressuurstal Snieder
Met deze twee kanjers op naar nieuwe doelen, het was natuurlijk even balen…maar nu weer door!