Een topweekend gehad bij de goed georganiseerde subtop-tweedaagse in Tolbert!

Zaterdag had TandArt Glory Days zijn debuut in het ZZ-Zwaar. Ondanks wat schrikmomenten scoorde hij al mooi 63,70%, goed voor de zesde prijs! Cash P&P en Yvonne verschenen voor het eerst in de baan en kwamen aan start in de PSG. Erg tevreden met een bijna foutloze proef, dit keer verbaasd over de de score van ruim 57%?

Op zondag stond voor De Mersken Gathe’s Indira vh Goorhof de Young Talent rubriek voor vijfjarigen op de planning. Ze liep een hele fijne proef en haalde een derde prijs met maar liefst 78%!

Cash P&P verscheen ook weer in de ring en met meer expressie in de PSG kunnen rijden. Dit keer werd het gelukkig wel gewaardeerd en werden we tiende met ruim 63%!  TandArt Glory Days deed er ook een schepje bovenop, met nog wat fouten scoorden we ruim 65% en werden we gedeeld vierde in een sterk deelnemersveld! Overall werden de 3 besten nog gehuldigd en in spannende strijd was Yvonne op paar tienden net vierde. Super trots op deze bink!

Het was top georganiseerd en had zeker het allure van een internationale wedstrijd!