Yvonne is dinsdagavond afgereisd naar Emmen en niet zonder succes! Eerst was Gathe’s Glenn aan start in het M1. Hij liep voor het eerst binnen, maar had nog teveel last van spoken. Eerst kilometers maken met hem, dan komt het vanzelf goed!

Daarna was Eclipse P&P aan de beurt in het ZZ Licht, en wat ging hij fijn! Hij werd eerste en tweede met maar liefst 239,5 punten (68,43%) en 241,5 punten(69%)!

Dressuurstal Snieder

Ook TandArt Cadorijke was mee en Yvonne was dit keer haar eigen concurrent in het ZZ Licht. De power van deze merrie gaat nu echt voor Yvonne werken. Ze werd eerste en tweede in omgekeerde volgorde met 240,5 punten (68,71%), en 234,5 punten (67%)!

Dressuurstal Snieder

Afgelopen zondag kwam Mersken’s Kyan nog aan de start in PSG. Yvonne en haar “Frubbels” hebben weer grote stap gemaakt. Maar na 2/3 van de proef werd hij toch wat heet, en werd Yvonne zelf ook te onrustig in de series. Dus volgende keer zelf weer rustig blijven en dan komen er ook zeker mooie dingen aan met deze knappe hengst!

Dressuurstal Snieder