Wauw! In Nunspeet heeft Yvonne de stoute schoenen aangetrokken en ZT/Inter 2 (wel eerst HC) gestart met de achtjarige Mersken’s Kyan. Dankzij de nieuwe ChillPill van ECOstyle en super fijne begeleiding van Laura Zwart bij het losrijden, nog niet eerder zo fijn door de proef kunnen sturen! Het gevolg? Yvonne zat de hele dag op haar roze wolk! Ondanks dat de ene jury het iets meer kon waarderen dan de ander, maar dat mag de pret niet drukken.

In de Lichte Tour ook wat nieuwe dingen uitgeprobeerd met TandArt Glory Days. Dit pakte goed uit en leverde al de eerste achten op! Gelaas verslikte hij zich nu in beide series, maar alsnog een mooie tweede prijs met bijna 65%. Op naar meer met deze kanjer!

Met TandArt Cadorijke moet Yvonne thuis eerst weer even een gesprekje voeren hoe we ons ook alweer op concours moeten gedragen, huiswerk dus!