Vandaag stonden niet één, maar twee wedstrijden op het programma! Eerst naar Tolbert voor de teamchallenge met De Mersken Gathe’s Indira vh Goorhof in Z2. Ondanks dat Yvonne de verkeerde proeven in haar hoofd had en ze even moest schakelen, zette ze een mooie prestatie neer! In de eerste proef wonnen ze met 224,5 punten. In de tweede proef werden ze vierde met 211,5 punten.

Daarna gauw door naar CH Oosterwolde, wat gesponsord werd door mijn sponsor ECOstyle. Fijn gereden met TandArt Glory Days en TandArt Cadorijke in de PSG! Beide paarden scoorden winst en een gedeeld derde plaats. De punten vielen wat tegen, maar dat is alleen maar een goede reden om de volgende keer nog beter te rijden!

Ook leuk, Yvonne stond met Mersken’s Kyan op voorpagina van het concoursblad van clinic vorig jaar, én Cadorijke pronkte op een groot spandoek, daar moest ze natuurlijk mee op de foto!